Zeer ernstig ongeval in Staphorst – burgemeester Jan ten Kate toont medeleven

Staphorst – In de vroege ochtend bereikte mij het zeer trieste nieuws dat er afgelopen nacht in Staphorst een zeer ernstig ongeval heeft plaatsgevonden met dodelijke afloop. Bij het ongeval zijn twee jongeren van 17 en 19 om het leven gekomen en twee andere inzittenden zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Ik sta in nauw contact met de politie en andere hulpdiensten. Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar de families en vrienden en een ieder die erbij betrokken is. Dit is een verschrikkelijke en zeer ingrijpende gebeurtenis. Het is voelbaar dat het een enorme schok is voor onze samenleving. Ik wens een ieder heel veel kracht en sterkte toe. Daar waar nodig zal ik, waar er behoefte is, ondersteuning bieden aan de familie en betrokkenen.

Burgemeester Jan ten Kate

Foto: Numeppel.nl