|

Winkelruit vernield van bloemenwinkel aan Prinsengracht in Meppel

Meppel – De vernielingen vonden plaats in de nacht van vrijdag 26 januari op zaterdag 27 januari 2024, tussen 01:30 en 01:47 uur in de omgeving van de Prinsengracht te Meppel. De daders zijn gevlucht in de richting van de Tipbrug en gingen vanuit daar in de richting van de Zuideinde.

Het signalement van de daders, twee manspersonen, luidt als volgt:

Verdachte 1:
Tussen de 20 en 30 jaar oud, gezet postuur en lengte onbekend (gemiddelde lengte). Hij droeg donkere kleding.

Verdachte 2:
Tussen de 20 en 30 jaar oud, smal postuur en lengte onbekend (gemiddelde lengte). Hij droeg donkere kleding.

Opvallend was dat één van de verdachten een witte wollen muts droeg die wat langer was en aan de achterzijde naar beneden hing.

De politie zoekt getuigen, die één persoon of meerdere personen gezien hebben die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement.
Ook ontvangt de politie graag informatie over verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) die zijn gezien in de Prinsengracht of in de omgeving hiervan.

Heeft u informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord of bent u in het bezit van (camera)beelden, of overige informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Als u vermoedt dat het iets te maken kan hebben met deze vernieling, neem dan direct contact op met de politie door te bellen met 0900-8844.
Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!
Geeft u uw informatie liever anoniem door, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Meld bij de informatie het volgende nummer: BVH nummer 2024023554.