UPDATE nieuwe informatie van ernstig letsel bij 23-jarige man

Schiphorst/ Veeningen – Een 23-jarige man uit De Schiphorst heeft in de nacht van zaterdag op zondag door nog onbekende oorzaak ernstig hoofdletsel opgelopen. De politie is op zoek naar getuigen die hier meer over kunnen vertellen.
Het slachtoffer fietste op zondagochtend 17 juli rond 01:45 uur van het Concours Hippique De Wolden (Veeningen) naar z’n huis in De Schiphorst. Hij is daar tussen 02:45 en 03:00 uur aangekomen. Pas later werd duidelijk dat de verwondingen ernstig waren. Inmiddels verblijft het slachtoffer in het ziekenhuis en is hij niet aanspreekbaar.
Het is mogelijk dat de man gewond is geraakt door een val met z’n fiets. Echter op dit moment is er nog geen uitsluitsel over hoe het letsel precies is ontstaan. De politie is daarom op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord op of in de buurt van de mogelijke fietsroute tussen Veeningen en De Schiphorst.

Het slachtoffer is bijna twee meter lang en hij heeft korte blonde krulletjes. Hij droeg een zwarte spijkerbroek met gaten op beide knieën, een lichtblauw t-shirt, rode Vans-schoenen en een lichte grijze jas. Wellicht dat iemand op de mogelijke route beelden van een dashcam of een cameradeurbel heeft, waarop een fietser is te zien tussen 01:45 en
03:00 uur.
Meer informatie of camerabeelden kunnen helpen in het onderzoek naar de oorzaak van het ernstige letsel.

We vragen u dan ook contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt via www.politie.nl ook een tipformulier invullen of beelden uploaden. Gebruik het zaaknummer 2022184493.
(Deze afbeelding is vanwege aangescherpte informatie opnieuw geplaatst)

 

Stockfoto  Numeppel.nl