| |

Trots en emotie op het Ondernemers Gala Meppel 2023

Meppel – Donderdagavond vond het Ondernemers Gala Meppel 2023 plaats, deze keer in de Samenstroom aan de Groenmarkt. Tegen 20.00 uur meldde de crème de la crème van het bedrijfsleven in Meppel zich voor deze bijzondere bijeenkomst. Fraai gekleed in black tie en galajurken, gespannen afwachtend van wat er zou gaan komen. Onderdelen van het programma waren o.a de verkiezing van de Ondernemer van het jaar en de Jonge Ondernemer van het jaar. De spanning was duidelijk voelbaar.

De nominaties waren bekend: Wim Meijer van Meijer Verduurzaamt en Verduurzaam Echt Meppel, Sonja en Willem Steenbergen van Echte Bakker Steenbergen, Hans van der Ouw van Staat & Co Businessgifts, Jan Mark Oosterhuis van Op en Overslag Meppel en Robbert Holterman van Holterman Shipyards maakten kans op de titel Ondernemer van het Jaar. Voor de jonge ondernemer viel de nominatiekeuze op Tessa de Vries van Tessadevries.com, Mart Brinkman van de Borrelstore en Victor van Saltbommel met Huberts Food.

Ondernemers van het jaar 2023 werden Sonja en Willem Steenbergen. De jury had er een flinke kluif aan om vijf eigenlijk niet te vergelijken ondernemers en bedrijven langs de lat te leggen en tot een oordeel te komen. Uiteindelijk viel de keuze 2023 op Sonja en Willem Steenbergen.

Jonge Ondernemer van het jaar is geworden: Victor van Saltbommel. Trotse ouders Christine en Constant van Saltbommel keken toe hoe zoon Victor zijn onderscheiding in ontvangst mocht nemen.

Meer foto’s van het Ondernemers Gala Meppel 2023 zijn te vinden op de evenementenpagina. Klik op deze link om naar het fotoalbum van het Ondernemers Gala Meppel 2023 te gaan.