Sterk Meppel roept horeca en gemeente op tot samenwerking

Samenwerking bij aanpak geweldsincidenten! De afgelopen weken escaleren de geweldsincidenten in Meppel in rap tempo. Bijna ieder weekend is het raak en raken bezoekers van horecagelegenheden gewond bij meerdere vechtpartijen. Meppel is een geweldige stad om uit te gaan, dat wil iedereen dan ook heel graag. Daarom moet aanpak van de geweldsincidenten gezamenlijk en direct worden opgepakt: alle horecagelegenheden in de binnenstad maar ook de gemeente moeten hun verantwoordelijkheid pakken. Want iedereen moet veilig een avondje uit kunnen gaan in de binnenstad en niet bang zijn voor agressie.

De fractie van Sterk Meppel roept alle partijen op om op hele korte termijn in gesprek te gaan over de oplossing. Door naar elkaar te kijken en dus niets te doen kunnen de geweldsincidenten toenemen. Dat moet stoppen!
Iedereen moet veilig en gezellig kunnen uitgaan in Meppel. De fractie van Sterk Meppel roept de gezamenlijke horecagelegenheden in de binnenstad van Meppel op om samen met de gemeente Meppel de (financiële) verantwoordelijkheid te nemen en op korte termijn met elkaar in gesprek te gaan en maatregelen te nemen om het toenemende geweld tegen te gaan. Want iedereen moet veilig en gezellig kunnen uitgaan in Meppel.

Tekst Sterk Meppel/ foto RTV Meppel