|

UPDATE Steekpartij in trein van Assen naar Meppel (Video)

Meppel – Vrijdagavond omstreeks 20.30 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een steekpartij op de Stationsweg in Meppel. Het incident blijkt op een perron van het station, bij een trein, te zijn geweest. Er zijn twee ambulances en ongeveer 6 politieauto’s op de melding afgegaan. Op dit moment zijn deze auto’s nog op de plaats van het ongeval aanwezig. Er is in ieder geval één persoon gewond geraakt, deze is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

UPDATE: Rond 20.19 uur kwam er een melding binnen van een conflict in de trein die onderweg was van Assen naar Meppel. Daarbij zou een mes zijn gebruikt. De trein is gestopt op het station in Meppel, waar de hulpdiensten al naar toe waren gesneld.
Het slachtoffer kreeg eerste hulp voor zijn verwondingen en is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. In de trein zijn korte tijd later twee verdachten aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij dit incident. Zij zitten vast en worden verhoord. De trein staat momenteel nog stil in Meppel.