Open dag voor 50-jarig bestaan metaalbedrijf Van der Hulst Meppel

Meppel – Wat in 1973 als smederij en lasbedrijf begon, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround metaalbedrijf dat alle facetten van staalbewerking tot in de puntjes beheerst. Dochter Anne van der Hulst staat momenteel aan het roer bij Van der Hulst. Vanuit een modern uitgerust bedrijfspand worden steeds meer klanten op hun wenken bediend en is er bovendien de mogelijkheid om jonge mensen op te leiden in de metaaltechniek.

Vanuit de wens om ook anderen – geniaal in staal- te laten zijn, delen de medewerkers hun passie voor metaalbewerking maar wat graag met anderen.

Op woensdag 15 maart bestaat het bedrijf 50 jaar en om dit te vieren wordt zaterdag 18 maart groots uitgepakt. Van 10.00 tot 15.00 worden aan de Eekhorstweg 28 in Meppel diverse workshops gegeven. Van virtual reality tot drone demonstraties en alles wat je maar bij techniek kunt bedenken. Ook het Onderwijsbureau Meppel zal aanwezig zijn om informatie over opleidingen en cursussen te verstrekken en vragen te beantwoorden.

Tijdens de open dag wordt ook aan de allerkleinsten gedacht. Zij mogen zich laten schminken en even heerlijk energie verbranden op een springkussen.

Enthousiast geworden? Neem dan direct een kijkje bij de openstaande vacatures bij Van der Hulst of neem deel aan de workshops op zaterdag 18 maart!