Onderzoek rondom overlijden van Cas Steenbergen heropend in De Schiphorst

De Schiphorst – De politie en het Openbaar Ministerie hebben onlangs het onderzoek naar de omstandigheden rondom het overlijden van Cas Steenbergen heropend. De ouders en directe betrokkenen zijn hierover reeds geïnformeerd. Het onderzoek wordt heropend op basis van nieuwe informatie.
Cas is in de nacht van 16 op 17 juli 2022 ernstig gewond geraakt, toen hij van het feestterrein bij CH De Wolden in Veeningen naar zijn huis in De Schiphorst fietste. De ouders van Cas troffen hem ’s ochtends aan en op dat moment was hij niet meer bij kennis. Op 15 augustus 2022 overleed de toen 23-jarige Cas.
De politie is op 17 juli begonnen met een onderzoek naar wat er met Cas kan zijn gebeurd. De politie en het OM gingen er tot nu toe vanuit dat er sprake was van een noodlottig ongeval, ergens tussen het feestterrein en zijn huis in De Schiphorst. Tot op heden is echter nog onduidelijk wat er precies is gebeurd met Cas. De hoop is dat op basis van die nieuwe informatie én aanvullend onderzoek duidelijk wordt wat de oorzaak kan zijn geweest voor het ernstige letsel van Cas.

Het aanvullende onderzoek is volop gaande. Er is inmiddels gesproken met mogelijke getuigen en betrokkenen en er wordt opnieuw gekeken naar de resultaten van het eerdere onderzoek. Samen met de nieuwe informatie moet dat leiden tot een betere tijdlijn en reconstructie van wat er met Cas kan zijn gebeurd. Zodra er meer bekend is vanuit het onderzoek, zal dat worden bekendgemaakt.

infomatie van Politie/ Foto: Stockfoto NuMeppel.nl