Ladies Night Luxor: Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn in Meppel (Foto’s)

Meppel – Woensdagavond 8 november was er weer een Ladies Night in Luxor Meppel en Steenwijk. De film waar het vanavond om draaide was ‘Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn’. Deze film is het vervolg op ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ uit 2020.

Ladies Night werd druk bezocht met 2 gevulde zalen. Als ontvangst kregen de dames een amarenengebakje en een amarettodrankje aangeboden van Luxor. De foyer werd verder gevuld door een stand van Lievs en Char Bridal Couture. Char Bridal Couture heeft onlangs een winkel geopend aan de Kruisstraat in Meppel en zijn de buren van Luxor. Lievs had een uitgebreide stand neergezet met sieraden, tassen en andere leuke hebbedingetjes.
Lievs had ook 2 pakketjes samengesteld, die in beide zalen aan 1 dame weg werden gegeven door middel van een loting.

De film ‘Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn’ draait om hoofdpersonage Iris. In de film is te zien hoe het haar tegenwoordig vergaat. 6 jaar na de geboorte van haar zoon Milan, is ze in verwachting van een dochter die ze samen met haar vriend Reza krijgt. Wanneer ze ontdekt dat haar ex Pieter en zijn vriendin ook een kind krijgen, komt haar slechtste kant naar boven. Behalve dat ze haar zoon moet delen, gaan zij ook nog eens een hechter gezin vormen! Daarmee komen herkenbare problemen naar voren, zoals de opvoeding, wie organiseert de kinderfeestjes, moet het kind wel of niet getest worden op ADHD? Naast al die problemen heeft Iris ook nog eens verlatingsangst, wat maakt dat ze zichzelf in lastige en toch hilarische situaties weet te draaien. Iris krijgt support van haar vriendinnen en vriend, maar zoals we haar kennen, blijft ze een heethoofd.
De film is een lekkere wegkijker voor de romcom-liefhebber. Het verhaal is creatief in elkaar gezet, lekker herkenbaar, de hoofdpersoon is lekker dramatisch en de sfeer is heerlijk. Een prima film voor een avondje met je vriendinnen!