Ladies Night in Luxor: Happy Single! in Meppel

Meppel – Woensdagavond 13 september was het weer zover, Ladies Night in Luxor! Het was de eerste Ladies Night na de zomer en ook deze avond werd weer goed bezocht.
De ladies kregen bij binnenkomst een lichtgevende armband, rood of groen. De kleuren stonden natuurlijk voor vrijgezel of bezet, maar niet veel dames hielden zich aan deze ‘dresscode’.
Luxor zorgt altijd voor een leuke, verzorgde avond. Ook vanavond kregen de dames een drankje aangeboden en werden er wafels met slagroom, chocoladesaus en fruit uitgedeeld.

Happy Single gaat over Mollie, gespeeld door Jamie Grant. Mollie is gezworen vrijgezel en werkzaam als psycholoog met specialiteit echtscheidingen. Ze gelooft niet in de liefde, doet alleen aan one night stands en probeert daarna uit alle macht de man van die nacht te vermijden. Tot ze Otis (Juvat Westendorp) tegenkomt in de kroeg en een nacht met hem doorbrengt. Ze probeert op dezelfde manier van hem af te komen als ze altijd doet, maar op haar werk blijkt dat hij haar nieuwe collega is… Mollie krijgt gevoelens voor hem maar wil dit niet toegeven. Ze raakt de controle over zichzelf kwijt en staat daardoor ook op het punt om Otis kwijt te raken…

De film is een leuke feel good movie, met veel leuke momenten. Vanuit de dames die de film woensdagavond bezochten kwamen positieve geluiden. Aan het eind van de avond, bij het naar huis gaan, ontving elke dame een rode roos van Luxor, als teken van Cupido.
Happy Single draait sinds 14 september in de bioscoop.