Kinderen gooien steentjes vanaf viaduct op auto A28 bij Staphorst 

Staphorst – Zondagochtend 22 januari rond 11.45 uur heeft een stel kinderen op het viaduct ten Noorden van Staphorst steentjes naar passerende auto’s gegooid. Hiervan werd ook de bestuurder van een zwarte Audi A3 de dupe. Hij reed over de A28 van Staphorst richting Meppel toen hij ineens werd overvallen door deze actie.
De schrik zat er bij de bestuurder goed in na dit incident. Nadat hij het voertuig aan de kant te zette, bleek zijn Audi flink beschadigd te zijn. Hierop reed hij terug richting het viaduct om de jonge daders op hun gedrag aan te spreken. Deze waren echter in geen velden of wegen meer te bekennen. Misschien is de jeugd zelf ook geschrokken van wat ze hebben aangericht en hebben ze thuis iets van dit voorval vertelt of kwamen ze aangeslagen of gespannen thuis.
De schoonvader van het slachtoffer, Evert Slager, roept de daders en hun ouders op zich te melden, zodat de schade op een nette manier wordt afgehandeld. Ook getuigen wordt gevraagd zich te melden, als ze wat ze hebben gezien. Er is inmiddels aangifte van het voorval gedaan bij de politie.