Grand Café Sons & Daughters geopend in Meppel

Meppel –  Even heerlijk ont-moeten in een sfeer die aanvoelt als thuis. In Grand Café Sons & Daughters moet helemaal niets, maar is onbeperkt genieten de standaard. Een plek die net even anders is dan je gewend bent.

Jessy en Bauke Ronner zijn sinds 16 augustus 2022 de trotse bedrijfsleiders van deze bijzondere horecagelegenheid aan het Prinsenplein 3 in Meppel. Ze hebben dit geweldige concept samen bedacht en voeren het ook met z’n tweeën uit, ondersteund door twee kennissen. Hier vind je echt voor elk wat wils.

Totaalbeleving

De term totaalbeleving doet Grand Café Sons & Daughters pas écht eer aan. Een overheerlijk ontbijt en de lekkerste koffie en thee, een lunch of borreluurtje in een moderne setting? Het dekt bij lange na niet wat dit Grand Café jou allemaal te bieden heeft.

Van ont-moeten naar ontmoeten

Lekker rondhangen en een boek lezen of studeren, een spelletje spelen en zelfs poolen. Het kan allemaal bij Grand Café Sons & Daughters. Bestel via een QR-code pas iets lekkers te eten en te drinken als jij eraan toe bent. Zo bepaal je helemaal zelf hoe jouw ervaring hier wordt ingevuld. Profiteer van de mooie tuin waar je de nodige zonnestralen op je huid kunt voelen en de stress van alledag van je af laat glijden. Even uitbuiken van al het lekkers, biedt jou de kans om je op te maken voor de volgende ronde hapjes en drankjes of een gezellige poolsessie met vrienden.

Gastvrijheid ten top

Met zo’n 70 zitplaatsen binnen en buiten nog eens 50 is het ontmoeten van mensen van uiteenlopende leeftijden en culturen hier een fluitje van een cent. Ervaar de gastvrijheid van het team dat altijd beschikbaar is om aangesproken te worden, maar jou als gast ook onbezorgd laat genieten.

Verschillende thema’s en sharing diner

Loop gewoon eens binnen en laat de sfeer op je inwerken. Vervelen zal het Grand Café nooit. Zo vindt er later in het jaar een Sharing diner plaats, waar je vooraf voor reserveert. Vanaf 18.30 neem je dan plaats aan een lange tafel waar je met (nog) onbekende mensen geniet van de culinaire hoogstandjes. Ook tijdens dit diner is het mogelijk om een tafeltje alleen voor jou en je partner te reserveren, mocht dat meer bij jullie passen.

Grand Café Sons & Daughters is van dinsdag tot en met donderdag van 8.00 tot 22.00 geopend en op vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 00.00 uur. Alle ruimte dus om dit nieuwe restaurant in Meppel te ontdekken. Neem alvast een kijkje op www.grandcafesd.nl en volg ze op Instagram en Facebook.

 

Tekst: SCHRIJFTET in opdracht van Numeppel