Gezocht: Groene Volkswagen Golf cabrio, vermoedelijk type 1 of 2 gezocht.

Meppel – Dinsdag 8 juni omstreeks 11:15 uur vond er op de Ketelskamp in Meppel een poging tot zware mishandeling plaats. Een rij instructeur was bezig om zijn leerling uitleg te geven over het achteruit parkeren in een doodlopende straat. Op dat moment stond de instructeur op straat en werd deze gepasseerd door een groene Volkswagen Golf cabrio, vermoedelijk type 1 of 2.

De Volkswagen Golf cabrio keerde aan het einde van de straat en reed opnieuw langs de instructeur. Dit keer ontstond een situatie waarbij de instructeur een aantal meters werd meegesleurd door deze auto. De instructeur kwam ten val maar gelukkig lijkt het letsel mee te vallen. De politie is in het bezit van camerabeelden van het incident en hebben een foto van deze groene Volkswagen Golf cabrio.

Weet u van wie dit voertuig is, of bent u de bestuurder of eigenaar van dit voertuig? Neem dan ZSM telefonisch contact met de politie op via 0900-8844.

De politie wil eerst via deze weg de eigenaar de mogelijkheid geven zich te melden. Als dit niet gebeurt dan zal een foto van deze auto worden gedeeld via sociale media.