Getuigen gezocht woninginbraak Prins Hendrikstraat in Meppel

Meppel – De politie onderzoekt een woninginbraak bij in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek. De inbraak is gepleegd op vrijdag 25 november 2022 tussen 16:20 uur en 23:10 uur in de Prins Hendrikstraat te Meppel. Hier is de verdachte waarschijnlijk via het platte dak door een slaapkamerraam naar binnen gegaan. Het is niet bekend waar de verdachte naartoe is gevlucht.

De politie kan alle hulp gebruiken voor het lopende onderzoek en vraagt u daarom het volgende:
Heeft u of één van uw huisgenoten:
• Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen
• Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
• Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
• Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen, waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, zoals een verdacht persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.