|

Geslaagde Koemarkt in winkelcentrum Koedijkslanden Meppel

Meppel – Op zaterdag 22 juni was het weer zover, de gezellige jaarlijkse Koemarkt in winkelcentrum Koedijkslanden in Meppel. Om 10.00 uur begon het wijkfeest met een rommelmarkt en een braderie. Ook waren er diverse sportclubs met een informatiekraampje aanwezig. Uiteraard waren er ook lekkere dingen te halen, zoals een broodje hamburger, een snackbroodje of poffertjes. Special guest op de markt was Casper Lammers, de winnaar van de derde cyclus van De Bondgenoten. Hij verkocht koekjes in zijn kraampje. De markt duurde tot 16.00 uur. Om 14.30 uur werd het publiek getrakteerd op een optreden van het Meppeler duo De Dikdakkers. Het publiek danste en zong mee.

Klanten die de afgelopen week boodschappen deden bij de aangesloten winkels in het winkelcentrum, konden hun contactgegevens achterlaten. Hiermee maakten ze direct kans op een van de vele prijzen die vanmiddag werden weggegeven.
De namen van alle deelnemende klanten werden verzameld en daar werden de volgende prijswinnaars uit getrokken:

De 1e prijs, een fiets, was voor Roos Bieshuizen.
De 2e en 3e prijs, allebei een reischeque van 500 euro, waren voor Sabrina Sjoerdsma en Laura Saver.
De 4e en 5e prijs, beide een televisie, werden in ontvangst genomen door mevrouw Laros en mevrouw Sleen.De 6e prijs, een boodschappenkar gevuld met boodschappen, werd gewonnen door mevrouw Korpel. Zowel de 7e als de 8e prijs bestond uit een boodschappentas ter waarde van 75 euro, welke werden gewonnen door meneer Boere en Jasmijn Gaal.

Naast deze grote prijzen zijn er nog 32 andere prijzen verloot onder de andere bezoekers en klanten. De namen van deze winnaars zijn niet bekend bij NuMeppel. Het was weer een zeer geslaagd Wijkfeest. De organisatie kijkt alweer uit naar volgend jaar.

Foto: Persbureau NuMeppel.nl