|

Geslaagd terrasjesfestival tijdens Meppel by Night 2023

Meppel – Het terrasjesfestival van afgelopen vrijdag mag met recht een succes worden genoemd. In het centrum van Meppel stonden de terrassen bol van dans- en muziekactiviteiten.

Op het terras van Café de Casteleyn – Buren konden de bezoekers het Latin dansen zelf ervaren onder leiding van twee Latin dansleraren. Merengue, Bachata en Salsa voerden de boventoon tijdens Caribbean Night op het terras van het café.

Latin jazz liefhebbers namen plaats op de terrassen van het Kerkplein. De Meppeler band Soulflower speelde hier vanaf 20.00 uur de mooiste nummers. Marco Vetterato & friends wisten de aanwezigen moeiteloos in de juiste stemming te krijgen.

Rond de klok van 17.00 uur lieten twee gitaristen hun gitaarkunsten horen bij Café De Kansel. De akoestische muziek was van het hoogste niveau en dat werd goed ontvangen.

Heerlijk genieten zonder zelf actief mee te doen? Dat was al vanaf 18.00 uur mogelijk op het verwarmde Beursterras waar DJ Tim Floor tot 23.00 uur heerlijke lounge tunes ten gehore bracht.

Ook op Het Plein was de sfeer prima tijdens Soulfull Sounds. Het was Ted Pickman die klaar stond om de bezoekers te trakteren op een fantastisch saxofoonspel. Nagenieten na een dag shoppen? Dat is tijdens Meppel by Night mogelijk in het bruisende hart van Meppel.