| |

Feestelijke opening nieuwe atletiekbaan AV de Sprinter Meppel

Meppel – Zaterdag 30 september was het dan zover. De nieuwe atletiekbaan van AV de Sprinter uit Meppel werd door voorzitter Petra Hasper en wethouder van Sport Jeannet Bos op een feestelijke manier geopend. Dit gebeurde om 10.45 uur aan de Ambachtsweg 13 als onderdeel van de open dag. De vrijwilligers van de club hebben hard hun best gedaan en hier een prachtig trail parcours en cross parcours gerealiseerd.

Sponsoren gezocht voor AV de Sprinter

Wie een kijkje kwam nemen op de atletiekbaan zag een prachtig vernieuwd hekwerk waar alle sponsorborden weer netjes hun plek hebben gevonden. Er is trouwens nog ruimte voor nieuwe sponsoren, die hun naamsbekendheid via de actieve atletiekbaan willen vergroten. Met de aanleg van de nieuwe atletiekbaan is het mogelijk om de komende jaren weer op een veilige manier te trainen. Na de opening vonden diverse estafettes plaats. Van junioren en pupillen tot framerunners/G-atleten, Oldstars, Senioren en natuurlijk de enthousiaste mini’s.

Duurzame atletiekbaan in Meppel

Bij het vernieuwen van de atletiekbaan is volop ingezet op duurzaamheid. Zo heeft de groeiende atletiekclub geïnvesteerd in zonnepanelen en een warmtepomp. Sportievelingen kunnen zich aanmelden voor onder andere: atletiek, frame running, bootcamp, core stability en hardlopen. Dit is mogelijk voor meerdere leeftijdsgroepen, variërend van ongeveer 7 jaar tot de Oldstars.

Een gezellige bbq vormt de afsluiting van de zonnige clubkampioenschappen en open dag.