|

Feestelijke opening nieuw pand MEProductions Meppel

Meppel – Donderdag 2 november werd ’s avonds het nieuwe pand van MEProductions in Meppel feestelijk geopend. Bij de opening waren zo’n 250 mensen aanwezig. De avond was volledig voorzien van muziek. Bij de entree stonden muzikant Erik Potters en Pure Gold Lady op stelten.
Drummers Berend Zandbergen, Barry Tuinstra en zoon Joey Lokken (7) verzorgden samen de muziek bij de opening.
De aanwezigen werden de hele avond getrakteerd op muziek en konden genieten van optredens van The Woodies, Cave Canem, KaramBAM! en OXYGEN. Ook DJ Robert en saxofonist Steven waren aanwezig.

ME Studio is dé plek voor hoogwaardige muziek- en theaterproducties. De moderne studio’s zijn van alle gemakken voorzien en zijn ideaal voor diverse opnamen, van muziektracks tot theaterrepetities. Maar…. Dat is nog niet alles! Het gebouw beschikt ook over een ruime en goed uitgeruste vergaderruimte, welke ideaal is voor brainstormsessies of zakelijke besprekingen. Voor de momenten tussen de overleggen, kan men heerlijk ontspannen in de luxe foyer, een comfortabele ruimte waar je heerlijk kan relaxen of netwerken. ME Studio beschikt over 3 studio’s waarvan de grootste maar liefst 246 m² is.
Naast de studio’s is ook het kantoor van Artiesten- en organisatiebureau MEProductions gevestigd in het pand. Alles op het gebied van muziek en theater dus gevestigd op 1 plek!