|

Feestelijke lancering nieuwe website voor ZP Meppel.

Meppel – Gisteravond zijn het nieuwe logo en de nieuwe website van ZP Meppel feestelijk gelanceerd. ZP Meppel is een netwerkclub voor zzp-ers die in Meppel of directe omgeving van Meppel werken. Zzp-ers werken vaak alleen en dan is het fijn om in een netwerk elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis te delen en elkaar opdrachten te gunnen. Daarnaast is ZP Meppel, samen met andere plaatselijke ondernemersorganisaties, een gesprekspartner van de gemeente, provincie en andere belangenorganisaties. ZP Meppel komt op voor de belangen van zzp-ers.

De nieuwe website www.zpmeppel.nl is gemaakt door twee leden van ZP Meppel, Femke van Houwelingen van Marketing “Maar dan makkelijk” en Sigrid Claasz Coockson van Studio Sigrid. De uitstraling is fris en verbindend en wordt het digitale communicatiecentrum van ZP Meppel.

Na de lancering werd het podium overgedragen aan Wendy Oude Veldhuis, eigenaresse van Bureau Snugger uit Assen. Zij nam de toehoorders mee in de wereld van de psychologie van beïnvloedingstechniek en marketing. Hoe kun je de juiste boodschap over jouw bedrijf overbrengen op toekomstige klanten? Dat hier nog veel over te leren is, werd wel duidelijk door de enthousiaste reacties van het grote aantal zzp-ers dat deze avond aanwezig was.

Kortom, een zeer geslaagde avond en een nieuwe fase voor ZP Meppel.