Dos’46 wint eerste wedstrijd in nieuwe samenstelling Nijeveen

Nijeveen – Na een klein halfjaar zonder korfbal, werd zaterdag de competitie in het nieuwe seizoen weer opgepakt in de Ereklasse.In een nieuwe samenstelling bond Dos’46 de strijd aan tegen Deetos uit Dordrecht. Beide teams bleven in het begin lang zoeken naar de score. Na de 1-0 voor Dos’46, ging het gelijk op in de 1e helft. Bij rust een kleine voorsprong van 5-4.
Na rust bracht Dos’46 meer schotkracht wat resulteerde in scores van afstand waarmee het uitliep naar een 5 punten voorsprong.Mede door het missen van 3 strafworpen aan Nijeveense kant op rij, kroop Deetos langzaam weer dichterbij. Het werd nog spannend in de laatste minuten, maar Dos’46 kon de voorsprong vasthouden en zegevierde uiteindelijk met een nipte overwinning van 15-14.