DOS’46 speelt op het nippertje gelijk Nijeveen

Nijeveen – Dos’46 heeft in zijn laatste thuisduel van dit seizoen, waarin Max Malestein afscheid nam van het trouwe publiek een punt gepakt tegen KCC/CK Kozijnen uit Capelle aan den IJssel. Dos’46 begon niet goed aan de wedstrijd en zag de bezoekers het initiatief nemen en bleef tot de rust op achterstand. De thuisploeg had veel last van het felle verdedigen en dit zorgde er mede voor dat de schoten bij Dos’46 geen rendement hadden. Bij rust bleef de schade nog beperkt tot drie punten, ruststand 11-14. Na rust kwamen de Nijeveners slecht uit de kleedkamer en zagen de tegenstander uitlopen naar 13-18. Nadat het zelfs 14-20 was geworden, kwam de ommekeer bij Dos’46. Mede door de steun van het fanatieke publiek kwam Dos’46 langzaam dichterbij en wist het in de slotseconden nog een gelijkspel uit de wacht te slepen. Dit was tevens de laatste thuiswedstrijd in de zaal voor Max Malestein. Hij werd door het publiek bedankt voor zijn jarenlange inzet.