De Politie zoekt getuige na mishandeling in het park Ram’s Woerthe in Steenwijk.

Steenwijk – Op woensdag 1 juli 2020 omstreeks 15.00 uur vond er een mishandeling plaats in het park Ram’s Woerthe in Steenwijk. Het slachtoffer liep in het westelijk gedeelte van het park toen hij belaagd werd door drie jongens, vermoedelijk in de leeftijd van 16 tot 20 jaar.

Signalement 1:
Jongeman, getinte huidskleur, kroeshaar waarvan de zijkanten opgeschoren zijn, dikke wenkbrauwen.
Ongeveer 1.75 m. lang. Droeg een zwart trainingspak met witte strepen op de zijkanten van de mouwen en broekspijpen. Had witte sneakers aan en sprak Nederlands met buitenlands accent/straattaal.

Signalement 2:
Jongeman, blanke huidskleur, donkerbruin haar kortgeknipte zijkanten en bovenop langer en achterover gekamd naar de rechterzijde. Oorknopje in rechteroor en bovenin de oorschelp twee ringetjes. Hij droeg een donkerkleurige spijkerbroek, een jas met rode body en witte mouwen waarvan de boorden weer roodkleurig waren. Hij droeg rode sneakers, mogelijk Nike ’s. Sprak Nederlands.

Signalement 3:
Jongeman, getinte huidskleur, donkerbruin haar met een scheiding in het midden met een wat langere haarlengte. Oorring in linker oor met daarboven een oorknopje. Hij droeg een wit hemd met zomerse print aan voorzijde. Hemd heeft lage armsgaten tot ongeveer de onderste rib.
Lichtblauwe spijkerbroek met gaten over de gehele breedte van de knieën.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of herkent u (één van) de jongens aan bovenstaand signalement? Neem dan contact met ons op via 0900 8844 of stuur een PB.

Procesnummer: 2020316308