Boxing Bootcamp Meppel opent 1 september de deuren van Ma Studio fitness

Meppel – Boxing Bootcamp, dé sportstudio van Meppel opent op donderdag 1 september de deuren van haar Ma Studio fitness aan de Eekhorstweg 21a in Meppel. De gloednieuwe studio is gelegen op de eerste verdieping. De 24/7 geopende fitness biedt elk lid de kans om op elk gewenst moment bewust te sporten.

Het verbeteren van de conditie, het kwijtraken van overtollige pondjes of gewoon even het hoofd leegmaken door te sporten? Bij Boxing Bootcamp sport je helemaal op jouw manier. Wie nu lid wordt, krijgt een digitale sleutel en wandelt daarmee zelfstandig de studio in en ervaart direct de warme en vertrouwelijke sfeer.

Onder de fitness studio, is de Boxing Bootcamp Studio te vinden. Hier wordt in de avond crossfitness, kickboksles en boksles gegeven. Voor iedereen die graag onder begeleiding sport, kan personal training uitkomst bieden. Hulp nodig bij het afvallen, spieren opbouwen of een burn-out? Laat je dan bijstaan door de deskundige trainers.

Speciaal op woensdag is er kickboksen met zorg. Voor cliënten van een zorginstantie is dit vaak een fijne uitlaatklep. Er is nog een plek vrij voor een zorgorganisatie dus grijp die kans en meld jouw organisatie aan! Meer weten over Boxing Bootcamp of ben je enthousiast geraakt, stuur dan je e-mail naar: boxingbootcamp@outlook.com.