Black Friday in de binnenstad: kortingen, veel livemuziek en gratis parkeren in Meppel

Meppel – 10 procent. 25 procent. 30 procent. 50 procent. 60 procent. Tweede halve prijs. Tweede gratis. Dit weekend zijn er ontzettend veel kortingen in Meppel. De ondernemers in Meppel pakken flink uit met Black Friday. Tijdens de koopavond op vrijdag is er daarnaast livemuziek in de winkelstraten. De bombastische popfanfare Heavy Hoempa, bekend van vele festivals door het hele land, treedt op. En op zondag is er vanaf 14.00 uur wederom volop livemuziek in de stad. Die dag is omgetoverd tot Guus Brillen Sunday Blues. In de horeca treden dertien bluesbands op.

De winkels zijn zondag van 13.00 tot 17.00 uur open. De Guus Brillen Blues Band opent de bluesdag om 14.00 uur in Stadscafé Oasis. Na deze openingact barst de blues los in de overige horecalocaties. Ralph de Jong sluit vanaf 19.30 uur af in Oasis. Het volledige programma is te zien op bluesmeppel.nl.

Acties

Bij sportwinkel Jan Bralten Sport in Stijl is de Black Friday meteen de aftrap van het wintersportseizoen. Dan ligt de nieuwe collectie voor de winter in de schappen. Het hele weekend is er 10 procent korting op alle winterjassen. “Onder het genot van een hapje en drankje”, zegt eigenaar Junior Bralten.

Parfumerie Pour Vous Femmy Schuurman geeft op bijna het gehele parfumassortiment 25 procent korting. “De grote klapper is Pink Gellac”, wijst eigenaar Arnold Schuurman naar het schap. “Alle kleuren zijn 9 euro en een starterset van Pink Gellac is in plaats van 150 nu 111 euro.”

Bloemen Petersen heeft in samenwerking met Bakkerij Steenbergen een gelukspot in de winkel staan. Voor iedere klant ligt er een lot klaar. “Wie weet ga je wel met wat leuks of fleurigs naar huis.” Op ontdekmeppel.nl/black-friday staan alle aanbiedingen.

Gratis parkeren

Op vrijdagavond en de hele zondag is het gratis parkeren in de binnenstad.