|

10 teams van FC Meppel Gymnastiek in halve finale Acrogym

Meppel – Op zaterdag 1 juni vond de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Acro Gymnastiek plaats in het Landstede Sportcentrum te Zwolle. 10 teams van FC Meppel Gymnastiek namen deel in deze halve finale, welke verdeeld was over onderdelen in de ochtend, middag en avond. De diverse teams deden mee in de categorieën E-jeugd, -junior en -senior en D-jeugd, -junior, +-junior en +-senior. De spanning liep natuurlijk steeds verder op, zover in de race voor het kampioenschap. Een klein foutje van het team kan in dit stadium funest zijn. Ondanks de aanwezige zenuwen lieten alle teams prachtige oefeningen zien. De teams hebben het hele seizoen hard getraind en dat is, zo aan het einde van het seizoen, beloond. 7 teams hebben een podiumplek behaald en daarmee ook een plek in de finale.

De finale voor de D- en E-niveau teams zal op 15 juni in Kampen plaatsvinden. Voor het D+-niveau vindt de finale op 22 juni in Ahoy Rotterdam plaats.
De deelnemers, juryleden, trainsters en supporters kijken allemaal met veel trots terug op een zeer geslaagde halve finale van het Nederlands Kampioenschap.

Foto: Foto’s Mairislie Kruimer – FC Meppel